Login · Sign up

TeachAde

fodboldtrøjer

Join Group

« Return to Group

Group Members

Group Resources

Billig Fodboldtøj







ordineret til sin kone efter

UEFA har forbudt Ajax Amsterdam

Billige Fodboldtrøjer, Billig Fodboldtøj



efter en lægemiddeltest den tryk på fodboldtrøjer slutningen af ​​kampagnen
UEFA har forbudt Ajax Amsterdam -målmand Andre Onana i 12 måneder for en dopingovertrædelse, få dage efter at klubbens rekordsignering Sebastien Haller fejlagtigt blev udeladt af deres Europa League -liste.
Efter en lægemiddeltest den 30. oktober sidste år blev stoffet Furosemide fundet i Onanas urin. Suspensionen virker straks og gælder for alle fodboldaktiviteter, både nationale og internationale.
billige fodboldtrøjer Onana har sagt, at han fejlagtigt tog en Lasimac -tablet ordineret til sin kone efter at have følt sig utilpas.
UEFA har sagt, at Onana ikke havde til hensigt at snyde. Det europæiske fodboldforbund oplyser imidlertid, at en atlet har pligt til at sikre, at der ikke kommer forbudte stoffer ind i deres krop.
billig fodboldtøj Nyheden kommer få dage efter, at Haller, en januarunderskrivelse fra West Ham, ikke var med på Ajax 'liste til knockout -stadierne i Europa League.
billige fotballdrakter Det er ikke klart, om fejlen var forårsaget af Ajax, den hollandske FA eller UEFA, men hvis klubben er skyld, kan de ikke ændre situationen.
I mellemtiden bekræftede Ajax også, at spændende teenager Brian Brobbey forlader klubben, når hans kontrakt løber ud i slutningen af ​​kampagnen.












matchtröjor fotboll

matchtröjor fotboll

For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.